Arkiver: Begivenheder

Ørnenes dag

Dato: 24. februar, 2024
Tid: kl. 10-12
Hvert år afholdes ørnens dag og Tissø er formentlig den bedste vestsjællandske lokalitet, hvis man vil have mulighed for at se havørne. Ørne af alle slags kan ses flyvende, rastende i træer eller på søens bredder. Hos Tissø Vikingecenter kan børn måle sig selv ved siden af havørnen, høre historier om netop ørne i nordisk […]
Læs mere »

Efterårsferien på Tissø Vikingecenter

Dato: 21. oktober, 2022
Tid: Kl .12 -15
Sted: På plænen
Tag tidsmaskinen tilbage til vikingetiden i uge 42. Mandag til fredag er der aktiviteter og spændende oplevelser for hele familien på Tissø Vikingecenter. Vikingerne fra foreningen Tissø Vikingemarked sætter stemningen omkring livet ved Tissø i vikingetiden. Mandag er temaet jord til bord. Man kan prøve at male korn til mel på en stenkværn, vi sanker […]
Læs mere »

Jól – Vintersolhverv

Dato: 17. december, 2023
Tid: kl. 14-16
Sted: Mødesalen

Tissø Vikingecenter vil gerne indbyde til at komme og fejre vintersolhverv med os. Der vil blive lavet varm kakao, spillet gavespil og set film inde i centerets lune mødesal. For at deltage i gavelegen, skal gæster selv have medbragt en gave til ca. 25 kr. Vel mødt!

Læs mere »

Efterårsjævndøgn

Dato: 9. maj, 2023
Tid: Kl. 14 - 17
Sted: På plænen

Tissø Vikingecenter vil gerne indbyde til at komme og fejre efterårsjævndøgnet med os. Der vil blive smagt på søde bær og frugter, fortalt historier om vikingernes skikke og leget høstlege.

Læs mere »

Sct. Hans/Sommersolhverv

Dato: 23. juni, 2023
Tid: Kl. 19-21
Sted: På plænen

Tissø Vikingecenter vil gerne indbyde til at komme og fejre sommersolhverv med os. Der vil blive brændt bål, sunget vikingesange og danset. Og når solen går ned og kun bålets gløder er tilbage, vil der blive fortalt historier fra den nordiske mytologi, mens der laves snobrød.

Læs mere »