DSC01058

Guidede ture

I følgeskab med én af stedets omvisere, kan et besøg på Tissø Vikingecenter blive endnu mere spændende. Sammen med omviseren vil gæsterne blive ført rundt i udstillingerne, landskabet og områdets kulturhistorie.

Vikingecenterets omvisere består af både ansatte og frivillige, der hver har deres spændende og personlige vinkel på historien om Tissø.

Ved bookning af 1.5 times rundvisning er prisen 1500 kr. for en gruppe på 20. Ekstra deltagere koster 45 kr. per person.

Fra juni til august holdes der desuden onsdagsomvisninger hver onsdag fra kl. 10-12 for 50 kr. pr. person. Du kan læse mere og købe billetter på vikingecenter.billetexpressen.dk  (den første tur er 26. juni). 

Praktisk om rundvisninger:

Rundvisninger foregår både inden- og udendørs. Turen er primært på kørestol- og rollator venlig sti, så alle kan deltage. Længden på rundvisningen ude i det fri er omkring 2 kilometer og foregår i roligt tempo, så alle kan være med. Efter aftale kan turen gøres enten kortere eller længere. Indendørs er der mulighed for at sidde ned, mens der fortælles. Med i prisen på rundvisningen, er der også adgang til udstillingen.

For booking kontakt belc@kalundborg.dk eller ring på tlf. +45 23 25 92 82.

Bemærk at bookingen først er gennemført, når I har modtaget en bekræftelse fra os.